Air Serbia predstavlja novi koncept tarifa

Podelite sa prijateljima!
  • 20
    Shares

Predstavljamo vam novi koncept tarifa Er Srbije koje će važiti od prvog marta ove godine:

Od 24. januara 2018, prilikom rezervacije karte, putnici će biti u mogućnosti da biraju između četiri tipa tarifa – Economy White, Economy Blue, Economy Red ili Business Silver, koje se razlikuju u pogledu dozvoljene količine prtljaga, fleksibilnosti promene datuma putovanja i dodatnim uslugama koje se posebno naplaćuju.

Nove tarife će važiti za sva putovanja na kratkolinijskim i srednjelinijskim rutama, od 1. marta 2018. godine i ovako su podeljene:

Economy White* je savršena opcija za putnike Er Srbije koji putuju bez prtljaga i žele najnižu moguću tarifu. Uključuje jedan komad ručnog prtljaga do 8 kilograma.

Economy Blue je namenjena onima koji putuju sa prtljagom i predviđa jedan komad predatog prtljaga do 23 kilograma, jedan komad ručnog prtljaga, sticanje milja, kao i mogućnost promene datuma leta uz određenu naknadu.

Economy Red je odlična opcija za putnike koji žele dodatnu fleksibilnost i pruža sve benefite koji su predviđeni Economy Blue tarifom, uz dodatak obroka, kao i mogućnost promene datuma putovanja bez naknade, prijavu za let na aerodromu, kao i mogućnost rezervacije sedišta unapred.

Business Silver je prilagođena putnicima koji žele vrhunsko iskustvo i skrojena je tako da putovanje Er Srbijom prođe što jednostavnije i lakše. Pored prednosti koje sadrži Economy Red, ova tarifa uključuje prioritetnu prijavu za let, korišćenje brze trake na aerodromu, prioritetno ukrcavanje, prioritetni prtljag, dva komada predatog prtljaga i dve ručne torbe, kao i pristup Er Srbija Premijum salonu na Aerodromu Nikola Tesla.

Pored novih tarifa, putnici će biti u mogućnosti da dodatno personalizuju svoje putovanje kupovinom à la carte usluga kao što su prioritetno ukrcavanje, rezervacija sedišta unapred ili pristup Er Srbija Premijum salonu.

Er Srbija je omogućila i prodaju novih dodatnih usluga kao što su prioritetna prijava na let, korišćenje brze trake na aerodromu u Beogradu, prioritetni prtljag i Meet & Assist.

Novi koncept tarifa se neće primenjivati na letovima od/do Njujorka.

Ukoliko ovaj članak smatrate korisnim, podelite ga sa prijateljima.

Vaš Travelix

 

Izvor: Air SERBIA