24/11/2016

Hotelski smeštaj

Podelite sa prijateljima!
  • 11
    Shares

Želite da krenete na putovanje, ali vam iz bezbroj razloga ne odgovaraju uslovi grupnih aranžmana – datum polaska i povratka je možda nezgodan, ostaje se previše dana, ponuda hotela je neadekvatna… Želite i da, rezervacijom unapred, obezbedite sebi povoljnu cenu letovanja, ali u tom slučaju morate unapred uplatiti bespovratni depozit kako bi vam agencija garantovala cenu i smeštaj…

Sa jedne strane, to može biti  fer ponuda , ali, sa druge, postoji mogućnost da vam se u međuvremenu planovi promene ili da iz bilo kog razloga budete sprečeni da putujete zakazanog datuma.

rezervacija hotela

Dobra vest je da vas naša rezervacija hotela ne obavezuje.

Rok za izdavanje vaučera kod nas je uglavnom oko 15  dana pre polaska, makar vaš hotel bio rezervisan i više  meseci unapred. Dakle, vaša soba vas čeka, a vi, bez bojazni da će vam novac propasti, čekate vaše putovanje. Individualni aranžmani sve su češći  izbor putnika, jer su fleksibilniji, ostavljaju više prostora da sami kreirate svoje putovanje i sadržaj na određenoj destinaciji. Avionska karta, hotel, transfer od aerodroma do hotela, putno zdravstveno osiguranje, sve vam je u rukama, prilagođeno vašim potrebama, raspoloživom vremenu za putovanje, kao i vašim afinitetima.

Možda ste se odlučili za porodično putovanje automobilom ili autobusom? Tu smo da vam pomognemo oko odabira najboljeg i najpovoljnijeg smeštaja. Najvažnije je da ne morate da uplaćujete  bespovratne depozite mesecima unapred kako bi vam agencija garantovala cenu i sobu u hotelu ili apartmanu.

Ako je vaše putovanje poslovnog karatkera, osim udobnosti, veoma je važna i lokacija smeštaja. Neophodno je da vaš hotel bude u neposrednoj blizini mesta gde ćete obavljati posao, ili na najbolji mogući način saobraćajnim putem povezan sa njim.

Rezervacija hotelskog smeštaja preko nas

Pozovite nas, napišite imejl, poruku ili popunite formular u dnu strane, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku uzvratiti ponudom po vašoj meri.

Pozivamo vas da nam, popunjavanjem polja „dodatne napomene”, pomognete da što bolje čujemo i shvatimo vaše želje, potrebe i navike. Da li vam je bitnija cena ili lokacija, da li biste radije išli u mali porodični pansion ili u hotel iz lanca velikih sistema, da li putujete sa malom decom ili sa kućnim ljubimcem itd.

Raspolažemo sa pet sistema za rezervaciju hotela. Izbor je zaista velik i u ponudi su kako povoljni, tako i luksuzni hoteli, kao i čitava paleta smeštaja koja se nalazi između ove dve kategorije – hosteli, apartmani, vile…

Rokovi plaćanja i otkaza

Rokovi plaćanja i otkaza veoma su fleksibilni, tako da nema potrebe da mesecima unapred uplaćujete bespovratne avanse, kako biste obezbedili sebi povoljniju cenu letovanja, zimovanja ili posete vašem omiljenom gradu.

 

Ako vam je važno da u procesu izbora hotela aktivno učestvujete, dobrodošli ste u našu kancelariju,  da popijemo kafu ili čaj i da zajedno dođemo do najboljeg rešenja za vas.

UPIT ZA HOTELSKI SMEŠTAJ: