23/11/2016

Rezervacija avio karta

Podelite sa prijateljima!
 • 16
  Shares

 

Bez obzira na brz protok vremena i dostupnost sve većeg broja informacija, proizvoda i usluga, mi i dalje tvrdimo da je agent za avio karte nezamenljiv u mnogom situacijama.

Zašto je agent za avio karte potreban i nezamenljiv?

 • Zato što brine o vama od prvog susreta i prvog izgovorenog „Dobar dan!”, pa sve do vašeg povratka s puta
 • Zato što ume da razume vaše želje i potrebe, i to ne samo intelektualno i faktografski, nego i intuitivno i iskustveno
 • Zato što ne razmišlja digitalno ili automatski, već misli svojom glavom
 • Zato što vas prvo pažljivo sasluša, pre nego što odgovori na vaš zahtev
 • Zato što zna kako da vam izađe u susret i bude vaš lični servis za sve što čini jedno putovanje

Avio karte travelix

Sve to agentu za avio karte omogućava da vam predloži rešenja na koja, možda, niste ni pomišljali niti ste na njih računali pre nego što ste kontaktirali  sa agencijom ili pregledali veb pretraživače u potrazi za avio kartom.

Da li su avio karte kod nas jeftinije nego na pretraživačima?

Da, u glavnom jesu, ali ne i nužno, to ne obećavamo. Ipak, dajemo sve od sebe da bude tako. Samo tržište avio kartama je takvo da se cene i raspoloživost neprestano menjaju. Zbog toga, osim u slučajevima kada je reč o specijalnim tarifama kada to sa sigurnošću možemo tvrditi, ne možemo da vam obećamo da ćemo uvek biti najjeftiniji.  Često se dešava da čak i same avio kompanije čine nelojalnu konkurenciju svojoj mreži agenata, budući da  na svojim sajtovima i opštim pretraživačima objavljuju niže cene nego što su u rezervacionim sistemima agencija. Ako bismo obećali bilo šta drugo osim posvećenog rada, brige o putniku i znanja, unapred bismo govorili neistinu.

Zašto onda uopšte postoje agenti za avio karte?

Agenti su tu da brinu o vama od početka do kraja putovanja, kao i da rešavaju eventualne nepredviđene situacije. Tako, recimo, agentia u vaše ime mogu da tragaju za prtljagom, podnose zahteve za obeštećenja i refundacije, obezbeđuju alternativne opcije prevoza prilikom otkaza ili kašnjenja leta koji ste bukirali, prate stanje na vašim miljažnim karticama i obezbeđuju vam besplatne avio karte kada se za to steknu uslovi.

Agenti su tu i da vam obezbede sigurno najjeftiniju avio kartu u slučaju svakog komplikovanijeg rasporeda,  kada putujete na nekoliko destinacija zaredom, naročito ako se sve dešava u veoma kratkom roku i u ograničenim terminima.

agent za putovanja

Šta još agenti mogu da urade za vas?

 • Mogu da vam obezbede specijalne cene avio karata i uslove putovanja ako putujete grupno ili na kongres
 • Mogu da vam obezbede specijalne korporativne cene i uslove putovanja koji su rezervisani samo za vašu firmu.
 • Mogu da vam obezbede specijalne cene avio karata i uslove putovanja za pomorce.
 • Mogu da vam obezbede specijalne cene za Work & Travel programe.

Travelix je tu da poslovnim putnicima pruži kompletnu podršku u vezi sa putovanjima – da obezbedi avio karte, hotelski smeštaj, osiguranje, transfer od aerodroma do hotela, kotizaciju za kongres, ukoliko je potrebna, kao i još mnogo toga.

U svakom trenutku možete kontaktirati sa nama putem telefona, imejla ili upitnika.

Koristeći upitnik, formu za rezervaciju ili kontakt formu na sajtu, potrebno je da upišete svoje željeno odredište i datume putovanja. Pored toga u rubriku namenjenu za posebne napomene poželjno je dodati što više detalja, kako biste nam pomogli da stvorimo jasniju sliku o tome šta vam je potrebno i šta vam je važno, a mi ćemo odmah zatim dakreiramo najbolju ponudu za vas.

 

Mi smo tu da planiramo Vaše putovanje.