08/12/2016

O nama

Podelite sa prijateljima!
  • 17
    Shares

O NAMA

NAŠA MISIJA

Putnička agencija Travelix specijalizovana je za prodaju avionskih karata za svetske destinacije, kao i za pružanje kompletne putne logistike-hotelskog smeštaja, krstarenja, rent-a-car usluga i putnog zdravstvenog osiguranja.Vama, našem klijentu, u svakom trenutku je na raspologanju stručno i ljubazno osoblje ko ce odgovoriti na Vaša pitanja i zahteve vezane za oblast delovanja agencije.

Preko našeg online sistema možete napraviti upit za željeno odredište, a mi cemo Vam ponuditi nekoliko razlićitih opcija kako biste, na osnovu svojih potreba, afiniteta i planova, izabrali onu koja Vama najviše odgovara.

Prilikom kupovine avio-karte dobijate plan puta na kojem možete pročitati sve informacijevezane za svoje putovanje. Agencija poseduje licencu rezervacionog sistema Amadeus, kao i licencu za objavljenje agencijskih usluga izdatih od strane APR.

Kompletno servisiranje putovanje za poslovne klijente je oblast u kojoj je  naša kuća nasla svoje zavidno mesto na našem trzištu. Živimo u vremenu kada su brza i adekvatne informacije, kao i efikasno i pravovremeno objavljen posao od presudnog značaja u svakoj profesiji. Vreme je novac, a naša kvalitetna i profesionalna usluga uštedeće Vam i jedno i drugo.

Ako je Vaš posao neodvojivo vezan za Vaša cesta putovanja, nasa misija je da Vam budemo pouzdana i efikasna podrška. Vaš zadatak je da se u potpunost usredsredite na realizovanje svojih poslovnih obaveza i poduhvata a nas da Vam, na osnovu predviđenjih planova i raspored obaveza, omogućimo da se u pravo vreme nađete na pravom mestu. Vaša avionska karta, transfer do hotela i hotelski šmestaj su naša briga. Veliki broj zadovoljnih klijenata siguran su pokazatelj naše efikasnosti, posvecenosti i rezultata kada je servisiranje poslovnih putnika u pitanju.

 

         Mi nismo sa druge strane šaltera, mi smo Vaš tim. Pozovite nas i  uverite se u to!