TripAdvisor lista najboljih svetskih hotela

Podelite sa prijateljima!
  • 7
    Shares

Sajt TripAdvisor objavio je listu najboljih svetskih hotela po ocenama putnika.

Na prvom mestu našao se Aria hotel u Budimpešti, zbog svojih sadržaja, dizajna, savršene lokacije, izuzetnog osoblja, čistoće, ali i SPA centra, izuzetne hrane i vina.

Na listi je i Ritz-Carlton kompleks Mandapa u Ubudu, Bali,Indonesia. Putnici su ga stavili na visoko drugo mesto zato što se o svakom detalju vodi računa, pa je doživljaj turista neverovatan. Najblaže rečeno.

Turin Palace hotel – Torino, Italija je, naravno, na listi najomiljenijih hotela u prošloj godini, ne samo zato što je prelep i odiše luksuzom, već jer, tradicionalno, ima najljubaznije i najsposobnije osoblje koje možete zamisliti.

The Serras hotel u Barseloni, Španija, zaslužio je ‘wow’ od većine turista koji su odsedali u njemu, jer je, kako tvrde, dostigao perfekciju u nivou usluga, stilu, čistoći i komforu.

Na petom mestu, po ocenama putnika, je BoHo hotel u Pragu, Češka. Mali, šik, udoban i na odličnom mestu.

Tu je i Portrait hotel u Firenci, Italija, prikladno opisan kao raj za dušu:

Na listi je još desetak svetskih hotela, od Kambodže do Francuske, ali, posebno mesto u našim srcima ipak zauzima JA Manafru Resort sa istoimenog ostrvceta na Maldivima, iznad prvoklasnog. Fascinantan je. Pogledajte i zašto:

Imate nešto da dodate na ovaj spisak? Pošaljite nam komentar, a članak podelite sa prijateljima.

Hvala što nas čitate.

Vaš Travelix