Marlon Brando je ovde izgradio svoj raj na Zemlji

Podelite sa prijateljima!
  • 45
    Shares

 

Tetiaroa, Francuska Polinezija. Skup od dvanaest malenih ostrva, privatni raj jednog od najpoznatijih svetskih glumaca, sada je luksuzni kompleks „Brando“ otvoren za one koji žele i mogu da spoje svoju želju za neobičnim i luksuznim, a ipak ekološki održivim putovanjem. Ili, bolje rečeno, avanturom.

Gosti mogu da se pridruže lokalnim vodičima i istraže Tetiaroa atol, nekadašnja svetilišta i hramove vladara Tahitija, upoznaju se sa prirodom, okruženjem, i, naravno, podvodnim svetom. Tu su, naravno, i uobičajene aktivnosti, od biciklizma do ronjenja, ili, jednostavno, lenčarenja i uživanja u luksuzu. Pogledajte kako to sve izgleda „uživo“:

Maleni arhipelag u blizini Tahitija svojim izgledom oduzima dah. Do njega se stiže privatnim avionom. U potpunosti je, stopostotno, usmeren na obnovljive izvore energije, uključujući solarne panele i kokosovo ulje.

Ovo privatno ostrvo jedan je od najskupljih turističkih kompleksa na svetu sa 35 vila smeštenih na belom pesku polinežanskih plaža, a cena boravka se kreće od tri i po hiljade evra za jednu osobu u vili, za noć, do skoro 11 hiljada evra za trosobnu vilu, za jedno noćenje. U sezoni. Naravno, ponuda je all inclusive, plus boravišne takse, plus prevoz, a u „Brando“ resortu minimum boravka je dve noći. U vreme novogodišnjih praznika…pa, dodajte trećinu na ovo što smo vam već rekli.

Ako poželite da doživite raj na zemlji, makar i na nekoliko dana, javite nam se, mi smo vaš privatni agent za putovanja. Spakujte pasoš i kofere, a obezbeđenje smeštaja kakav najbolje odgovara vašim potrebama, avio karte, termin u kom želite da putujete i kompletna podrška na putovanju su naš posao.

PROČITAJTE JOŠ I: Da li je ‘offline’novo ‘luksuzno putovanje’?

Ukoliko vam se ova reportaža dopala, podelite je sa prijateljima.

Vaš Travelix

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *